Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κρεατόσουπα Με Κριθαράκι Και Λαχανικά!

Χρόνος Μαγειρέματος: 60-80 λεπτά


Υλικά για 6 μερίδες:
1 κιλό μοσχάρι
4 πατάτες
4 κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
5 καρότα
1/2 ματσάκι σέλινο
200 γρ. κριθαράκι μέτριο
2 φρέσκες τριμμένες ντομάτες
1κ. σ. πελτέ
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας. Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας  και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και μέσα προσθέτουμε το κρέας σε κομματάκια. Αφήνουμε να μισοβράσει. Στην συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μας, το σέλινο, το ελαιόλαδο, τις ντομάτες, την ζάχαρη αλάτι, πιπέρι και τον πελτέ. Βράζουμε την σούπα μας μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και το κρέας. Ρίχνουμε το κριθαράκι και βράζουμε για 5 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου