Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τηγανιά Μανιταριών Mε Mέλι Kαι Mπαλσάμικο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Xρόνος Τηγανίσματος: 10-15 λεπτά


Υλικά για 5 άτομα:
800 γρ. μανιτάρια (πλευρώτους, πόρτομπέλο, βασιλομανίταρο)
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γλ βούτυρο
2-3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 σφηνάκι κόκκινο κρασί 
2 σφηνάκια μπαλσάμικο
3 κ.γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τα κοτσανάκια τους και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια μας μέσα να σοταριστούν. Σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μπαλσάμικο και το μέλι. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύουμε καλά μέχρι να γλασάρει και σβήνουμε την φωτιά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου