Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ABOUT ME

ABOUT ME



Γειά σας! Είμαι η Χριστίνα Σοφία Κάππου και σε αυτό το blog θα βρείτε προσωπικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Σπούδασα την τέχνη της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για 3 χρόνια και αποφοίτησα το 2007 από το Τ.Ε.Ε Ο.Α.Ε.Δ Πειραιά, Τμήμα Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής του Τομέα Γεωπονίας- Τροφίμων και Περιβάλλοντος. 
Εργάστηκα κάνοντας πρακτική σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο και από το 2006 ασχολούμαι επαγγελματικά με την μαγειρική, δουλεύοντας σε γνωστά cafe-restaurant, καθώς και σε ζαχαροπλαστεία. Έχω αναλάβει παιδικά πάρτι και έχω εργαστεί σε catering. 
To 2011 παρακολούθησα σεμινάρια επιχειρηματικότητας στο ΚΠΑ2 Καλλιθέας, για την συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Το 2016 αποφοίτησα από την επαγγελματική σχολή κρέατος Αθηνών μετά από παρακολούθηση και πρακτική εξάσκηση και κατέχω βεβαίωση κρεοπώλη. Από το 2013 εργάζομαι ως μαγείρισσα σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές για όλες τις περιστάσεις. Αλμυρές και γλυκές συνταγές, εύκολες και γρήγορες αλλά και πιο σύνθετες για ξεχωριστές και ιδιαίτερες περιστάσεις.
Τις συνταγές μου θα τις βρίσκεται και στο facebook: https://www.facebook.com/XristinasMageiremata/
Μαγειρικά βιντεάκια θα βρίσκεται στο προσωπικό μου κανάλι στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvSF-ny0uG7ZTmdEF_q3sUQ

                                                                         
                                             
                                                            Cooking is love made visible!

                                                                                                Κάππου Χριστίνα-Σοφία


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου