Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κοτόπουλο Με Κρέμα Γάλακτος & Μουστάρδα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Xρόνος Μαγειρέματος: 15-20 λεπτά


Υλικά για 2 μερίδες:
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 σφηνάκια λευκό κρασί
2 κ.σούπας βούτυρο
2-3 κ. σ. μουστάρδα 
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κοτόπουλο σε καρεδάκι, το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ψιλοκομμένο σκορδάκι και το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα, και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί. Μόλις δέσει η σάλτσα κατεβάσουμε απ' τη φωτιά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου