Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Καναπεδάκια Σολωμού!

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά


Υλικά για 30-40 καναπεδάκια:
1 μπαγκέτα
500 γρ. σολωμός σε λεπτά φύλλα
1 λόλα πράσινη
100 γρ. μαγιονέζα
άνηθος

Εκτέλεση
Κόβουμε την μπαγκέτα μας σε πολύ λεπτές φετούλες. Απλώνουμε πάνω στο ψωμάκι μαγιονέζα με ένα κορνέ, κάνοντας μια ευθεία γραμμή από πάνω προς τα κάτω. Βάζουμε ένα μικρό φυλλαράκι από την λόλα στο πάνω μέρος τις φέτας και στο κέντρο τυλίγουμε όμορφα ένα φύλλο σολωμού. Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτιάξουμε όλα τα καναπεδάκια. Με την μαγιονέζα κάνουμε σχέδια πάνω από τα καναπεδάκια μας και πασπαλίζουμε με άνηθο.


Σημείωση:
Μπορούμε να φυλάξουμε τα καναπεδάκια στο ψυγείο για μία μέρα, αρκεί να τα βάλουμε σε δισκάκια και να τα κλείσουμε με μεμβράνη. Το ντεκόρ με την μαγιονέζα και τον άνηθο γίνεται λίγο πριν τα σερβίρουμε.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου